Art & Antiques Fair in Den Bosch


05 februari 2014  t/m  06 februari 2014_
_
_
_

Dit evenement heeft 05 februari 2014  t/m  06 februari 2014 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Art & Antiques Fair 's-Hertogenbosch

Dé voorjaarsbeurs van het Zuiden. Van zondag 6 april tot en met zondag 13 april 2014 wordt in het Autotron Rosmalen de Art & Antiques Fair 's-Hertogenbosch gehouden.

Vele deelnemers uit binnen- en buitenland presenteren hun collectie.
Waar uw voorliefde ook naar uit gaat, hedendaagse kunst, moderne kunst, antiek en/of design... op de Art & Antiques Fair 's-Hertogenbosch wandelt u langs meubels, schilderijen en gebruiksvoorwerpen van de oudheid tot heden.

Sinds 1967 staat de Art & Antiques Fair 's-Hertogenbosch op de kaart als hèt evenement voor kunst en antiek in het Zuiden.

Sinds 1967… Meer dan veertig jaar Kunst- en Antiekbeurs
Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch heeft in de meer dan veertig jaar van haar bestaan een grote ontwikkeling doorgemaakt.
Begon de oudste kunst- en antiekbeurs van Nederland in 1967 met zes antiquairs op het sfeervolle kasteel Bouvigne bij Breda, nu is zij uitgegroeid tot een groot evenement in ’s-Hertogenbosch met vooraanstaande exposanten uit Nederland, België en Duitsland en zo’n vijfentwintigduizend bezoekers.
Toch is de gemoedelijke sfeer van de beginjaren gebleven.

Gevarieerd aanbod van hoge kwaliteit
Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en de enorme verscheidenheid aan collecties; van unieke kunstwerken van twee eeuwen vóór Christus tot en met objecten uit de 21e eeuw.
Het aandeel hedendaagse kunst is toegenomen en de belangstelling voor Aziatische kunst groeit.
Ook door het toenemend aantal buitenlandse deelnemers wordt het aanbod gevarieerder. Kwaliteit, conditie en authenticiteit van de getoonde objecten worden ieder jaar nauwkeurig bewaakt door een keuringscommissie van circa 60 experts.
Bovendien dragen de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, en de toegankelijkheid voor ieder die in kunst en antiek geïnteresseerd is, bij aan het grote succes van Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch.


 


Deelnemers:
Voor de lijst met deelnemers zie de website

Data: 6 tot en met 13 april 2014

OPENINGSTIJDEN
Dagelijks                       11 - 19 uur
Donderdag 10 april     11 - 21 uur
Zondag        13 april     11 - 18 uur

Toegangsprijzen
Dagkaart : € 15,-
65+ kaarthouders en CJP : € 12,50
Kinderen tot 14 jaar : gratis
(mits onder begeleiding)

LET OP: Bij aankoop van een entreekaart aan de kassa kan alleen gepind worden. Betalen met contant geld is niet mogelijk.

BEVEILIGING:
Het is de bezoeker niet toegestaan kunstvoorwerpen, honden, paraplu's, beeld- en geluidsapparatuur, grote tassen en rugzakken mee te nemen op de beursvloer.
Wij maken u er op attent dat cameratoezicht en tassencontrole onderdeel uit maken van de bewaking en dat de bewakingsbeambten bevoegd zijn de bezoekers te visiteren.


 BEURSLOCATIE
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL  ROSMALEN

Voor meer informatie: www.afsh.nl


Informatie overzicht

EvenementArt & Antiques Fair in Den Bosch
LocatieAutotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Datum05 februari 2014  t/m  06 februari 2014
KortingNee
Prijs€ 15,00 p.p.


_