22 december: Lichtjeswandeling door de Grote Peel


22 december 2012_
_
_
_

Dit evenement heeft 22 december 2012 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

De donkere dagen voor Kerst zijn in aantocht en op zaterdag 22 december beleven we zelfs de kortste dag – en de langste nacht - van het jaar.
Staatsbosbeheer brengt op die bijzondere avond een beetje licht in de duisternis met een Lichtjeswandeling in De Groote Peel.

De excursie is 2,5 kilometer lang en gaat over het familiepad. Geen modder of onregelmatigheden onderweg, dus ook geschikt voor mensen die niet zo goed ter been zijn.
In het spoor van de Peelgids volgt u de dwaallichtjes die op de route staan. Onderweg zijn er een aantal bijzondere belevingsmomenten ingebouwd.
U luistert naar de stilte, naar de geluiden van de nacht en naar een mooi gedicht. Zo komt u wellicht in die bijzondere sfeer die past bij deze tijd van bezinning en sfeervol samenzijn.
Na afloop van de wandeling wacht de vuurkorf en een geurend glaasje glühwein of warme chocolademelk met een wafel. Een zalige voorbereiding op Kerst en een goed begin van het weekend!


 


Starten om 19.00 uur bij Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost € 7,50 persoon. Opgave is gewenst op nummer: 0495 – 641 497 of per mail: depelen@staatsbosbeheer.nl


 
Informatie overzicht

Evenement22 december: Lichtjeswandeling door de Grote Peel
Locatie
Datum22 december 2012
KortingNee
Prijs€ 7,50 p.p.


_