Black Gospel Night(s) : swingende concerten vieren 5-jarig bestaan


07 december 2018  t/m  21 december 2018_
_
_

Dit evenement heeft 07 december 2018  t/m  21 december 2018 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Met Black Gospel verovede Evenementenorganisatiebureau Eigenwijze al vier jaar lang de harten van duizenden bezoekers in de Sint Jan te Gouda. Voor het eerst komen deze avonden nu ook in de sint Jan van den Bosch. 


Eerste Jubileumeditie
Dit jaar staan de Black Gospel Night(s geprogrammeerd voor een 5e jaar in Gouda, deze 1e Jubileumeditie belooft (weer) veel spektakel met een fantastische line-up aan entertainment. 


G-Roots 15koppig koor plus BNérs 
Trots zijn Hans Peter van den Bosch en Miranda Kruithof van Eigenwijze Evenementen, dat één van de beste Black Gospel koren van Nederland G-Roots  aanwezig is met een 15koppig koor en live-muzikanten.
De stijl van het koor laat zich het best omschrijven als Black Gospel maar dan wel met een geheel eigen stijl, een swingende podiumpresentatie, en een heerlijk herkenbaar geluid 19 en 20 december komen niemand minder dan Edsilia Rombley & Steffen Morrison het koor completeren. Op vrijdag 21 december komen Do & Steffen Morrison naar Gouda.


Sint-Jans Kathedraal Den Bosch
De prachtige Sint-JansKathedraal in ‘s Hertogenbosch mag zich verheugen op een eerste editie Black Gospel Night in het bourgondische Zuiden. Op vrijdag 7 december krijgt de St. Jan in ‘s Hertogenbosch een nog mooiere setting dan gebruikelijk.
De St. Janskathedraal aan de Parade wordt voor deze gelegenheid omgedoopt tot een verzamelplaats van saamhorigheid en vreugde, waarbij niemand stil kan blijven zitten.


Dwight Dissel
Naast G-Roots niemand minder dan Dwight Dissels. Hij zal met zijn Soul, R&B en Gospel geluid een onuitwisbare indruk achterlaten. Zijn stem, en dan nog versterkt door de akoestiek van dit monumentale gebouw, belooft ons een bijzondere decemberavond. 


Deze reeks Gospelconcerten biedt liefhebbers van Soul & Gospel de gelegenheid om de decembermaand op een unieke manier in te luiden met vrienden, relaties, personeel, en/of familie. Zakelijke relaties, particulieren,  Jong en oud iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een onvergetelijk indrukwekkend avond

Foto's
1) Black Gospel Night 
2) Dwight & Chose, AlphenInformatie overzicht

EvenementBlack Gospel Night(s) : swingende concerten vieren 5-jarig bestaan
LocatieGouda en Den Bosch
Datum07 december 2018  t/m  21 december 2018
KortingNee
Prijs€ 27,50 p.p.


_