Tropeninstituut Amsterdam:My Kitchen is Your Kitchen; Java, Bali, Sumatra


03 maart 2018_
_

Dit evenement heeft 03 maart 2018 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

De Tropen, het café en restaurant van het Tropeninstituut, organiseert in samenwerking met Lost in Music eWalkingen My Kitchen is Your Kitchen. Vanaf zaterdag 3 maart wordt de prachtige locatie in Amsterdam-Oost, gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen en ontworpen door Piet Boon, maandelijks omgetoverd tot een tropische comfort zone waar steeds de keuken van een land uit de Tropen centraal staat. Chef Hans Ribbens nodigt telkens een gerenommeerde collega uit met wie hij een bijzonder menu samenstelt.

Java, Bali en Sumatra
De eerste gast-chef is op 3 maart niemand minder dan Agus Hermawan. Zonder twijfel de beste Indonesische chef van Nederland. Hij is niet voor niets o.a. ‘Star Chef’ bij Garuda Indonesia en officieel ambassadeur voor de Indonesische keuken namens het Indonesische Ministerie van Toerisme. Hij is onder ‘foodies’ en liefhebbers van de Indonesische keuken een beroemdheid. Samen met Hans Ribbens stelt Hermawan een speciaal menu samen met gerechten uit Java, Bali en Sumatra.

Walking dinner met Deejays
My Kitchen is Your Kitchen staat voor een multiculinaire beleving in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een walking dinner met geweldig eten in een exotische ambiance aan het Oosterpark in Amsterdam. Naast de twee chefs zijn deejays Leroy Rey (Wicked Jazz Sounds) en Mike Risk ‘in the house’. Verwacht een muzikale reis door de tijd met ‘loungy’ funk, soul, jazz, afro, hiphop en boogie met een verrassende Indonesische twist.

Praktische informatie
Aanvang: 18.30 (tot 23.00 uur)
Concept: zeven gangen walking dinner, inclusief welkomstcocktail
Locatie: De Tropen, Linnaeusstraat 2, 1092 CK, Amsterdam
Meer informatie? 020-568 2000

Over De Tropen:
De Tropen, café en restaurant aan het Oosterpark in Amsterdam en gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de tropen, is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Het dagelijks menu, samengesteld door Chef Hans Ribbens, is geïnspireerd op culturen en smaken van over de hele wereld. Continu veranderend op basis van de beschikbaarheid van lokale en verse ingrediënten. www.amsterdamdetropen.nl


 


 


 


 

Informatie overzicht

EvenementTropeninstituut Amsterdam:My Kitchen is Your Kitchen; Java, Bali, Sumatra
LocatieAmsterdam
Datum03 maart 2018
KortingNee
Prijs€ 29,95 p.p.


_