Bubbles & Bites Bloemendaal, drie dagen lang culinair genieten


25 augustus 2017  t/m  27 augustus 2017_
_

Dit evenement heeft 25 augustus 2017  t/m  27 augustus 2017 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Drie dagen lang culinair genieten op topniveau. Dat is Bubbles & Bites aan de Donkerelaan in Bloemendaal. Diverse restaurants en culinaire bedrijven verwennen hun gasten met eten, proeven en drinken.


 Bloemendaal en regio
Veelal Bloemendaalse bedrijven geven acte de préséance. Ook de regio doet mee. Het aanbod is zeer divers: van ijswinkel tot sterrenrestaurant. Op vrijdag en zaterdag start Bubbles &Bites om 16.00 uur. Op zondag gaat dit culinaire festijn om 13.00 van start. 


 


Deelnemers van het eerste uur en nieuwkomers
Deelnemers van het eerste uur en nieuwkomers wisselen elkaar dit jaar af: Restaurant Noor, Zen restaurant lounge, Ratatouille Food & Wine, Bleecker Coffe & More, Brasserie DenK, Bourgondische Lifestyle, Bartje Bloemendaal, Restaurant De Bokkedoorns, Van Leeuwen Vleesch, De Uitkijk, Hans Molenaar Wijnkoperij, Bier Import Nederland, De Groot Traiteursslagers en Gebo Gelato.

Hoofdsponsors
Hoofdsponsors zijn Kronenbourg 1664, Hans Molenaar Wijnkoperij en Stoel Makelaars en Taxateurs. Er kan cash betaald worden en bij de meeste restaurants ook met pin. Geen ingewikkeld systeem met pasjes of munten.


 


Ook dit jaar wordt een deel van de opbrengst voor de sponsordoeken besteed aan een goed doel. Dit jaar is dat Hertenkamp Bloemendaal. 

Foto:  H&L Producties

Informatie overzicht

EvenementBubbles & Bites Bloemendaal, drie dagen lang culinair genieten
LocatieBloemendaal
Datum25 augustus 2017  t/m  27 augustus 2017
KortingNee
PrijsGratis


_