Haarlem Quiz Tour Nieuw Muzikaal Quiz Concept in Haarlem


13 mei 2015_
_
_
_

Dit evenement heeft 13 mei 2015 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

 

Woensdag 13 mei aanstaande vindt de eerste Haarlem Quiz Tour plaats. Een muzikale tocht langs diverse kroegen in het centrum van Haarlem. Je verplaatst je van kroeg naar kroeg, waarbij elke kroeg zijn eigen muziekrondes heeft. Aan het einde van de avond worden de scores van alle rondes bij elkaar opgeteld, vervolgens het winnende team gekroond en afgesloten met een afterparty. 

Van Pubquiz naar Quiz Tour
Tien tot vijftien jaar geleden werd de Pubquiz als commercieel horecaconcept in Nederland geïntroduceerd. De afgelopen jaren wint het concept aan bekendheid en populariteit. Zo ook in Haarlem, waar in meerdere kroegen wekelijks een quiz wordt gespeeld. De vragen worden gesteld door een quizmaster en extra levendig gemaakt door beeldende en audiofragmenten. Organisator Dennis Cup over het ontstaan van Haarlem Quiz Tour: “Ik presenteer zelf al jaren een quiz in Café du Theatre. Met mensen die daar vaak meespelen kwamen we op het idee voor een quiz waarbij je op verschillende locaties een ronde zou spelen. Dat dat met muziek te maken moest hebben was ook snel besloten en zo werd de Haarlem Quiz Tour geboren.” De Haarlem Quiz Tour is de ideale een combinatie van muziek, kroegentocht en quizzen.

Deelnemende kroegen
Storing, ’t Kantoor, Café de Vijfhoek, Café Studio, Café du Théâtre, de Flapcan en de Pitcher doen mee met de Haarlem Quiz Tour. Elke kroeg heeft zijn eigen rondes bedacht. Zo kan je in de Flapcan onder andere je kennis van Haarlemse muziek testen, heeft café Studio een 90’s punkrock-ronde en kan je in Café du Théâtre terecht voor love songs en R&B/Hip Hop rondes. Café de Vijfhoek heeft speciaal voor de Haarlem Quiz Tour bekende Haarlemse artiesten bereid gevonden om de rondes live te spelen. 

Doe mee!
Mee doen met de Haarlem Quiz Tour is eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven via de website www.haarlemquiztour.nl. Deelname bedraagt €25,- per team en een team mag maximaal uit 5 personen bestaan. Tussen 19:00 en 20:00 meld je je met je team bij de hoofdlocatie Storing (Houtplein12). Om 20:00 uur starten de eerste rondes en de laatste ronde vindt plaats om 22:30. Je hebt genoeg tijd om aan drie tot vijf rondes deel te nemen. Vervolgens wordt je terug verwacht op de hoofdlocatie, waar de prijsuitreiking en afterparty plaats vindt.

Voor de laatste updates over de Haarlem Quiz Tour: 
Haarlem Quiz Tour | Woensdag 13 Mei | 19:00 | €25,- per team

 
Informatie overzicht

EvenementHaarlem Quiz Tour Nieuw Muzikaal Quiz Concept in Haarlem
LocatieHaarlem
Datum13 mei 2015
KortingNee
Prijs€ 5,00 p.p.


_