Kerstmarkt Fluweelengrot 2011


18 november 2011  t/m  23 december 2011_
_
_
_

Dit evenement heeft 18 november 2011  t/m  23 december 2011 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties…
Bezoek tussen 18 november en 23 december de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Dit jaar is de Kerstman in de Fluweelengrot neergestreken. U bent welkom in zijn huis! Neem een kijkje in de cadeaukamer, loop door zijn slaapkamer en zie de rendieren en zijn arreslee. Naast de mooie decoratie voert een rondgang door de Kerstmarkt Fluweelengrot u langs de indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen, een unieke 18de eeuwse kapel, stands met kerst- en cadeauartikelen, oude ambachten en een gezellige horecagelegenheid.
Beleef de warme kerstsfeer in de Kerstmarkt Fluweelengrot!


Kerst- en cadeauartikelen
Op de Kerstmarkt Fluweelengrot worden allerhande artikelen gepresenteerd die zeer geschikt zijn als kerstdecoratie of kerstcadeau. De stands zijn opgebouwd in sfeervolle nissen langs een rondgaande route. Er is voor ieder wat wils, in elke prijsklasse waar de nadruk ligt op kwaliteit.
Halverwege de route is een gezellige horecatuin waar even uitgerust kan worden onder het genot van een hapje en een (hart)verwarmend glaasje Glühwein. Naast de diverse lekkernijen worden ook verschillende warme gerechten geserveerd zoals bijvoorbeeld een spaakhammetje met aardappelpuree en warme groenten.


Steun een stukje Limburgse geschiedenis
Elk jaar bezoeken meer dan 125.000 mensen uit binnen- en buitenland deze speciale ondergrondse kerstmarkt.
De revenuen komen ten goede aan de organiserende Stichting Kasteel van Valkenburg, die daarmee in staat is om de Kasteelruïne en Fluweelengrot in stand te houden.


Kerststad Valkenburg App


Beleef de kerstsfeer van Valkenburg met uw mobiele telefoon! Met deze App blijft u op de hoogte van de laatste evenementen, vindt u feilloos uw weg naar de vele uitgaansgelegenheden en speciale activiteiten. Download de App in de App store via de volgende link http://itunes.apple.com/app/kerststad-valkenburg/id472970744?mt=8 
 


 

Informatie overzicht

EvenementKerstmarkt Fluweelengrot 2011
LocatieValkenburg
Datum18 november 2011  t/m  23 december 2011
KortingNee
Prijs€ 4,50 p.p.


_