Venray Oldtimer City weekend


30 juli 2011  t/m  31 juli 2011_
_
_
_

Dit evenement heeft 30 juli 2011  t/m  31 juli 2011 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Een inmiddels landelijk bekend evenement waar jaarlijks meer dan drie honderd fraaie en unieke oldtimers aan deelnemen. Ook vele duizenden toeschouwers zijn er om te genieten van al die mooie auto's en te beluisteren wat de trotse eigenaren te vertellen hebben.


De oldtimerrit en -toer activiteiten voor onze klassieke auto's welke in Venray plaats vinden, worden gecoördineerd. door V.O.C.


Deelname is met ingang van het jaar 2007 voor auto's van voor 1975.


Venray als centrale plaats in Noord Limburg ligt ingesloten tussen de twee prachtige en interessante gebieden, de Peel en de Maasduinen.


Voor de liefhebbers van toertochten kan gekozen worden uit een afstand van 50 km of 80 km . Inschrijving vooraf is niet nodig. Voor deelname aan de toertocht kan men inschrijven op de dag van de tocht zelf, van 10.00 uur tot 13.30 uur, op de bekende plaats bij de Schouwburg.


De deelnemers zullen al rijdende door Noord Limburg en Oost Brabant genieten van het afwisselende natuurschoon en een mooie omgeving. De toeschouwers en andere belangstellende kunnen hierbij in het centrum van Venray genieten van honderden mooie oldtimers. Herinneringen en nostalgische gevoelens zullen bij menigeen weer naar boven komen.


Het prachtige centrum van Venray en zijn goede bereikbaarheid zijn een goede ondersteuning om een goed en attractief programma te kunnen bieden.


 

Informatie overzicht

EvenementVenray Oldtimer City weekend
LocatieVenray
Datum30 juli 2011  t/m  31 juli 2011
KortingNee
PrijsGratis


_