Cirque du Soleil komt naar Amsterdam


13 maart 2014  t/m  27 april 2014_
_
_
_

Dit evenement heeft 13 maart 2014  t/m  27 april 2014 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Cirque du Soleil brengt KOOZA


Vanaf 13 maart, voor slechts een korte periode, staat de Grand Chapiteau (de grote witte circustent) van Cirque du Soleil weer op P2 naast de Amsterdam ArenA, voor de nieuwe voorstelling KOOZA.
Cirque du Soleil keert met deze show terug naar de roots van het circus met als resultaat een voorstelling die door de afwisseling van adembenemende acrobatische toeren met hilarische clownsacts perfect in balans is.Verhaal:
KOOZA vertelt het verhaal van de Onschuldige: een eenzame en droevige man die op zoek is naar zijn plek in de wereld.
Hij wordt door de Trickster meegenomen in de wereld van KOOZA, (“schat” of “kist” in het Sanskriet) waar zich allerlei bijzondere taferelen afspelen.
KOOZA is een afwisselende show, waarin adembenemende acts van het allerhoogste niveau worden afgewisseld met hilarische clownsacts.
Het zijn deze clownsacts die het publiek weer gelegenheid geven tot ademhalen, vooral na de meest spectaculaire act van de avond: Wheel of Death.Acrobatiek, humor en emotie:
In KOOZA gaat het allemaal om de acrobatiek, emotie, humor en halsbrekende avonturen.
Sommige acts zijn enkel in KOOZA te zien, zoals het Wheel of Death met de acrobaten die voor- en na hun act een kruisje slaan en de High Wire, bedacht en uitgevoerd door de Spaanse Quiros broers – de vijfde generatie koorddansers in de familie.

De Show:

“De show gaat over menselijke contacten en het concept van dualiteit: het goede en het kwade, licht en donker”, aldus regisseur David Shiner.
Door de bijzonder grappige personages is KOOZAook een prachtige show om met de hele familie te bekijken, de ononderbroken reeks verrassingen en verhaalwendingen zorgen voor een ademloos, 2-uur durend schouwspel.


“Amazing! I have seen several Cirque shows and KOOZA was simply astounding! The wheel of death – WOW! I forgot to breathe at some points during that act, I was so scared. I’d thoroughly recommend KOOZA to anyone, Cirque fan or not."

“Very exciting, it’s fabulous how the Cirque Group can perform such an amazing acrobatics and keep all entertained within such a confined area to perform. Looking around the audience, all groups appeared to be represented, everyone appeared to be as mesmerized as I was in the performance. Laughter is the best medicine!”

Kaarten en meer informatie:
www.ticketmaster.nl/kooza

Data: 13 maart tot en met 27 april 2014

Entree: € 69,00
Kaarten zijn online te bestellen

Locatie: naast Amsterdam Arena

Foto: Privé collectie Redactielid 50plusser

Informatie overzicht

EvenementCirque du Soleil komt naar Amsterdam
LocatieAmsterdam Arena, Arena Boulevard 1, 1101 AX Amsterdam
Datum13 maart 2014  t/m  27 april 2014
KortingNee
Prijs€ 69,00 p.p.


_