Excl. bezoek van driemaster ‘OOSTERSCHELDE’ aan Maritiem Museum Rotterdam


20 juni 2020  t/m  28 juni 2020_
_

Dit evenement heeft 20 juni 2020  t/m  28 juni 2020 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Driemastschoener OOSTERSCHELDE is te gast in de museumhaven van het Maritiem Museum Rotterdam. Normaalgesproken reist dit ‘varend monument’ het hele jaar de wereld over: dit is een unieke kans om een kijkje aan boord te nemen.


Privétours aan boord
Vanwege de coronacrisis ligt de Rotterdamse driemaster OOSTERSCHELDE noodgedwongen stil. Van zaterdag 20 juni t/m zondag 28 juni is het schip daarom te gast bij het Maritiem Museum. Bezoekers van het museum krijgen de unieke kans op een privétour door de bemanning van dit bijzondere schip.


Driemastschoener OOSTERSCHELDE
Sinds 1992 is dit voormalig zeilend vrachtschip weer in de vaart na een grondige restauratie. Het werd het eerste Nederlandse zeilschip dat wereldwijd met gasten mocht varen. De OOSTERSCHELDE maakte tweemaal een reis rond de wereld en bezocht meer dan vijftig landen op vijf continenten. Het schip zeilde in tropische streken, maar ook werden meerdere poolexpedities ondernomen naar Spitsbergen, Antarctica en South Georgia. Op dit moment wordt ze klaargemaakt voor een reis naar Kaap Verdië in het najaar van 2020. Stap aan boord in de Maritiem Museum Haven en maak kennis met de bemanning en het schip!


Welkom aan boord!
De OOSTERSCHELDE is te bezoeken tijdens de openingstijden van het museum. De driemaster is uitsluitend te bezoeken met een entreebewijs van het museum, dat alleen online te boeken is. Ook wie een kortingspas heeft, moet online een starttijd reserveren.


Prettig en veilig museumbezoek
Het Maritiem Museum doet er alles aan om museumbezoek prettig en veilig te laten verlopen. Dat is goed mogelijk in het ruim opgezette museum. Er zijn veiligheidsmaatregelen getroffen en er wordt een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten. Ook museumcafé 'Het Lage Licht' is weer open, bij goed weer mét een terras dat uitkijkt over de museumhaven.

Prijs:


ENTREEPRIJZEN


Volwassenen: € 14,00
4 t/m 15 jaar: € 10,00
Museumkaart: Gratis
Tot 4 jaar: Gratis

Foto's
1) 
Maritiem Museum Rotterdam Oosterschelde fotografie Theo de Man 
2)  Oosterschelde_Kaap_Verdie_fotograsfie_Kai_Dieho
3)  Oosterschelde_Kaap _Verdie_Fotografie_Arthur_Smeets

Informatie overzicht

EvenementExcl. bezoek van driemaster ‘OOSTERSCHELDE’ aan Maritiem Museum Rotterdam
LocatieRotterdam
Datum20 juni 2020  t/m  28 juni 2020
KortingNee
Prijs€ 14,00 p.p.


_