Verliefd op Ibiza


28 januari 2020  t/m  10 mei 2020_
_
_

Dit evenement heeft 28 januari 2020  t/m  10 mei 2020 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.


Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg; de hormonen stuiteren over de bar!


Het gezelschap rondom de verlopen popster, zijn familie en een beroemde voetballer, komt er tijdens een hete zomer achter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt. Én dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon.


‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kan je zonder vooroordelen met een kloppend hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren!


Een romantische comedy musical die het nét even anders durft te doen.


Foto: © Govert de Roos

Informatie overzicht

EvenementVerliefd op Ibiza
LocatieLandelijk
Datum28 januari 2020  t/m  10 mei 2020
KortingNee
PrijsGratis


_