Kerstmarkt in Haarlem met gratis concert van La Familia


07 december 2019  t/m  08 december 2019_
_
_

Dit evenement heeft 07 december 2019  t/m  08 december 2019 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Haarlem is voor het 26ste jaar omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. Op Nederlands grootste en beste kerstmarkt is het voor bezoekers en bewoners heerlijk struinen langs honderden kerstkramen, terwijl diverse orkesten de mooiste kerstliederen spelen.

La Familia
Bijzonder dit jaar is het optreden van La Familia op zondag 8 december om 15.00 uur in de Grote of Sint Bavo Kerk op de Grote Markt. Bij dit sfeervolle concert in André Rieu-stijl wordt de Nederlandse zangersfamilie in een prachtig decor ondersteund door het Haarlems Kinderkoor en de La Familia Ballroom Dancers. De toegang is gratis.

Straatje van Emma


 


't Straatje van Emma is inmiddels een bekende Haarlemse traditie. Beleef in de Schagchelstraat een kerstfeest geheel in de stijl van Koningin-moeder Emma. Keer terug naar de negentiende eeuw en ontmoet gracieuze dames, barbiers, dames van twijfelachtige zeden, schoorsteenvegers, gegoede burgers en een heuse valkenier. Ontdek op 7 en 8 december in ’t Straatje van Emma hoe men in de tijd van Koningin Emma leefde.

Bij de foto's:
1) Straatje van Emma
2) La Familia


 


 

Informatie overzicht

EvenementKerstmarkt in Haarlem met gratis concert van La Familia
LocatieHaarlem
Datum07 december 2019  t/m  08 december 2019
KortingNee
PrijsGratis


_