Affordable Art Fair 2019: Street Art


30 oktober 2019  t/m  03 november 2019_
_
_

Dit evenement heeft 30 oktober 2019  t/m  03 november 2019 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Originaliteit, mystiek en authenticiteit. De rebel van de straat, vaak opstandig en alleen te zien op die ene locatie. Street Art siert de muren van steden en is er voor iedereen.

Street Art: elk kunstwerk heeft eigen verhaal
Achter elk werk zit een verhaal: je kunt ook wel zeggen dat het één van de meest democratische vormen van kunst is.
Dit najaar onthult de Affordable Art Fair Amsterdam nieuw werk van de Libanese kunstenaar Jad El Khoury.

Paneldiscussie
Daarbij organiseert de Affordable Art Fair op zaterdag 2 november en zondag 3 november een Street Art paneldiscussie - How to Buy Street Art: dé kans om meer te leren over het verzamelen van werk van kunstenaars die bekend staan om het schilderen op gebouwen in plaats van op canvas. 


Een sombere buurt fleurt op
De Amsterdamse Street Art-scene blijft boeien. Met Street Art transformeert een sombere buurt in een creatieve buurt die zorgt voor meer levendigheid. Dit is in Amsterdam duidelijk terug te zien: tijdens het festival If Walls Could Speak van Stichting Amsterdam Street Art is onlangs de Platanenweg in Oost voorzien van 10 enorme muurschilderingen. Maar hoe breng je Street Art naar huis? 

 How to buy Street Art?
Op zaterdag 2 november en zondag 3 november om 16.00u vindt er op de Affordable Art Fair een paneldiscussie plaats in het teken van 'How to Buy Street Art'. Onder leiding van Oscar van Voorn, directeur GO Gallery, bespreekt een panel van kunstenaars en verzamelaars de huidige Street Art- scene. Wie, wat, waar, hoe en waarom je deze vorm van kunst wilt verzamelen, komt onder meer aan bod.


 


 

Informatie overzicht

EvenementAffordable Art Fair 2019: Street Art
LocatieAmsterdam
Datum30 oktober 2019  t/m  03 november 2019
KortingNee
PrijsGratis


_