Militair Museum : Soesterberg zomeroffensief


24 augustus 2019  t/m  25 augustus 2019_
_
_

Dit evenement heeft 24 augustus 2019  t/m  25 augustus 2019 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Het Nationaal Militair Museum (NMM) organiseert de eerste editie van het Soesterberg Zomeroffensief. Dat is een groots zomerevenement op het buitenterrein bij het NMM.

Bezoekers kunnen tientallen vliegtuigen en voertuigen van dichtbij bezichtigen. Ook zie je een spectaculaire tankshow met tanks en voertuigen uit binnen- en buitenland. 

Soesterberg Zomeroffensief
Tientallen voer- en vliegtuigen staan tijdens het Zomeroffensief buiten opgesteld, goed zichtbaar voor bezoekers. Onder hen:
• de Starfighter
• F-4 Phantom,
• tanks uit binnen- en buitenland, zoals de Challenger en de Russische T34. Daarnaast zijn er volop activiteiten voor kinderen, is er een foodcourt, muziek en een militaire markt. Het hoogtepunt is een spectaculaire tankshow in de Arena. Kortom, een complete dag vol actie.  


Nationaal Militair Museum


Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven.
Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen.

Informatie overzicht

EvenementMilitair Museum : Soesterberg zomeroffensief
LocatieSoesterberg
Datum24 augustus 2019  t/m  25 augustus 2019
KortingNee
Prijs€ 12,50 p.p.


_