historische rondvaarten van het Maritiem Museum Rotterdam


30 juni 2019  t/m  01 september 2019_
_
_

Dit evenement heeft 30 juni 2019  t/m  01 september 2019 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Opening vaarseizoen
Op zondag 16 juni wordt het vaarseizoen van de historische rondvaarten geopend met een uitgebreid programma in de Maritiem Museum Haven. De historische schepen gaan de Nieuwe Maas op en ook de fluisterboot neemt de bezoekers mee op een rondvaart door het Maritiem District.
Op de kade draaien de motoren op volle toeren en kunnen kinderen een ritje maken met de locomotor of hun behendigheid oefenen met de Op- en Over. De schepen in de haven zijn open voor het publiek en Toon Polygoon maakt de middag compleet met zijn muziek.


Varen met een topstuk
Tijdens de historische vaartochten van het Maritiem Museum krijgen de opvarenden een kijkje in de historie van de varende vloot, bijvoorbeeld stoomsleepboot ‘Dockyard V’ (1940) of ‘Havendienst 20' (1941), schepen die nog hebben meegewerkt aan de wederopbouw van Rotterdam. De bemanning vertelt graag alles over het schip, over de historie, de techniek en de toekomst van deze varende monumenten.


Tickets voor de rondvaarten zijn vanaf vrijdag 17 mei online te koop via. Een ticket voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar kost €12,50 en voor kinderen tot 4 jaar €2,50. Wees er snel bij want de beschikbaarheid van de kaarten is beperkt.

Bij de foto's:
Maritiem Museum Rotterdam, foto's: Theo de Man

Informatie overzicht

Evenement historische rondvaarten van het Maritiem Museum Rotterdam
LocatieRotterdam
Datum30 juni 2019  t/m  01 september 2019
KortingNee
Prijs€ 12,50 p.p.


_