Anna Netrebko in ‘La forza del destino’ live en groots in Omniversum


02 april 2019_
_

Dit evenement heeft 02 april 2019 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

 Dinsdag 2 april, 19.10 uur, live vanuit Londen, groots op het koepelscherm van het Haagse filmtheater Omniversum: Verdi’s La forza del destino. Diva Ana Netrebko vertolkt de hoofdrol in detopproductie van The Royal Opera. Tickets zijn te koop via shop.omniversum.nl.

Verdi’s epische en ambitieuze opera La forza del destino is een tragedie over liefde, obsessie en wraak. De markies van Calatrava verbiedt een huwelijk van zijn dochter Leonora met Don Alvaro. Hij weet nog maar net te voorkomen dat zij toch in het geheim trouwen. In het daarop volgende handgemeen doodt Alvaro per ongeluk de markies. Stervend vervloekt hij zijn dochter. Leonora en Alvaro slaan op de vlucht, achtervolgd door Leonora’s broer Don Carlos die zijn vader wil wreken.

CastAnna Netrebko (Leonora), Jonas Kaufmann (Don Alvaro), Robert Lloyd (Marchese di Calatrava), Ludovic Tézier (Don Carlo di Vargos), Ferruccio Furlanetto (Padre Guardiano), e.a.

Muziek: Giuseppe Verdi, libretto: Francesco Maria Piave, regie: Christof Loy, dramaturg: Klaus Bertisch, decorontwerp: Christian Schmidt, licht: Olaf Winter, choreografie: Johannes Stepanek,muzikale leiding: Antonio Pappano.

Opera in Omniversum is een fantastisch fenomeen. Sommigen menen dat een voorstelling in een schouwburg niet te overtreffen is, maar nergens zit je zo dicht op de actie als in het Haagse filmtheater. De dramatiek, de passie, de emoties, je ervaart ze levensecht. Je ziet de producties van The Royal Opera op 144 vierkante meter van het koepelscherm en kijkt de zangers daarbij recht in het gezicht. Met eersteklas geluid een meeslepende ervaring.

Informatie overzicht

EvenementAnna Netrebko in ‘La forza del destino’ live en groots in Omniversum
LocatieDen Haag
Datum02 april 2019
KortingNee
PrijsGratis


_