Wild op de wallen. Kamperen daar waar het niet mag


08 september 2018  t/m  09 september 2018_
_

Dit evenement heeft 08 september 2018  t/m  09 september 2018 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

In de historische vesting van Hellevoetsluis de tweede editie van het kampeerweekend Wild op de Wallen plaats. Unieke kampeer- en logeerplaatsen, waar je anders nooit mag slapen, worden voor één nachtje opengesteld om er je campingmatras, veldbed of strobaal neer te leggen en te genieten van een donkere, avontuurlijke nacht. Bivakkeren in een bunker, je privé suite op het Lichtschip, glamping op de Wallen, of slapen in een Torpedostation. Wie droomt er niet van? 

Arrangement
Vanaf nu kun je je Wild op de Wallen arrangement boeken. Gasten van Wild op de Wallen krijgen naast een unieke slaapplek en beleving, ook een passe-partout voor een wild en avontuurlijk dagprogramma in de Hellevoetse vesting met onder andere Slacklinen (balanceren op een spanband), een Bunker Escape Room en SUPpen (Stand-Up-Paddelen).


Nieuwe slaapplekken 2018


In 2018 is er een aantal bijzondere nieuwe overnachtingsmogelijkheden aan het Wild op de Wallen aanbod toegevoegd. Zo kun je dit jaar logeren zoals Napoleon tijdens zijn veldtochten in het Kampement der Mariniers bij het Bomvrije Logies. Zoek je het iets luxer? Logeer dan een nachtje in het Kruithuis Hotel of boek een glamping tent op de Wallen met uitzicht op het Haringvliet. Nieuw zijn ook de kampeerplekken in het Timmerdok, waar je met een beetje geluk het  getimmer van de dokwerkers nog na voelt galmen in de nacht.


Boek nu je unieke slaapplek


Op de website www.wildopdewallen.nl kun je nu je kampeer- of logeerplaats boeken met het bijbehorende arrangement. Ook kun je meteen een hamburgermenu en/of stadsontbijt boeken bij de Restaurants De Waag en De Ruyterhuis.


Initiatiefnemers


Wild op de Wallen is een initiatief van enkele enthousiaste inwoners, de Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis en Camping ‘t Weergors. Zij beogen met dit evenement historisch Hellevoetsluis op een bijzondere manier te laten zien.  Samen met de musea in de vesting, Stichting Promotie Hellevoetsluis, Marketing OP Voorne-Putten, en vele (cultureel) ondernemers in Hellevoetsluis streeft de organisatie ernaar om een jaarlijks terugkerend evenement neer te zetten.


 

 


 

Informatie overzicht

EvenementWild op de wallen. Kamperen daar waar het niet mag
LocatieHellevoetsluis
Datum08 september 2018  t/m  09 september 2018
KortingNee
PrijsGratis


_