Paasweekend Keukenhof; Oud-Hollands en geler dan ooit


30 maart 2018  t/m  02 april 2018_
_
_

Dit evenement heeft 30 maart 2018  t/m  02 april 2018 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Met oud-Hollandse dans, muziek en klederdracht verandert Keukenhof tijdens het paasweekend in het Holland van de 19e eeuw. Je ziet  oud-Hollandse fietsen, e Nederlandse klederdrachten, ambachten aan het werk en levende standbeelden. Als klap op de vuurpijl brengt de paashaas een bezoek aan Keukenhof op 1e en 2e Paasdag! 

Speurtocht door het park 
Keukenhof is meer dan bloemen kijken. Voor kinderen is er een  eigen speurtocht  door het park. Het  boekje staat vol met weetjes, opdrachten en breinbrekers over de tulp! Kinderen leren tijdens deze indrukwekkende tocht over het belang en de historie van de bolbloem en gaan het park uit als een echte tulpenexpert!  

Voor kinderen
Ouders genieten van de bloeiende pracht in de Freesiashow en van de bloei in het park. Kinderen vermaken opperbest met de speurtocht, speelactiviteiten en j samen met de paashaas paaseieren zoeken! Proef vers gerookte haring, loop over de kaasmarkt tussen echte kaasdragers en handel met ze mee.
Centraal in het park liggen de kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin waar kinderen kunnen zwieren en klauteren. Voor de allerkleinsten is er een Nijntje speeltuin. Verder komen iedere woensdagmiddag de sprookjes in Keukenhof tot leven! Tulpenelfjes fladderen in het rond, de bewoner van de Molenbos boom vertelt over het leven in Keukenhof.
Informatie overzicht

EvenementPaasweekend Keukenhof; Oud-Hollands en geler dan ooit
LocatieLisse
Datum30 maart 2018  t/m  02 april 2018
KortingNee
Prijs€ 17,00 p.p.


_