Broadway hitmusical West Side Story terug naar Nederland


12 december 2017_
_
_

Dit evenement heeft 12 december 2017 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

TEC Entertainment brengt, na het succesvolle Jesus Christ Superstar, de klassieke Broadway musical West Side Story terug naar Nederland. Zestig jaar na de wereldpremière keert de musical, met de originele Broadway choreografie van danslegende Jerome Robbins en een groot live-orkest in december 2017 en januari 2018 voor slechts vier weken terug naar Den Haag en Groningen.
 


Natalie Ballenger en Kevin Hack
Natalie Ballenger speelt de rol van Maria in de hitmusical West Side Story.  De mannelijke hoofdrol wordt gespeeld door Kevin Hack. West Side Story is vanaf 12 december 2017 te zien in het World Forum Theater in Den Haag en vanaf 2 januari 2018 in MartiniPlaza in Groningen.


West Side Story en haar onvergetelijke bestsellers
West Side Story, met de muziek van Leonard Bernstein en de liedteksten van Stephen Sondheim, zit vol onvergetelijke songs als:
• ‘Maria’, 
•‘Tonight’, 
•‘I Feel Pretty’ 
•‘Somewhere’.
Songs die ontroeren, blij maken, hoop scheppen. Nu sprankelend en ingetogen uitegvoerd door een Amerikaanse cast. Met de briljante, oorspronkelijke Broadway choreografie van danslegende Jerome Robbins. De voorstelling wordt begeleid door een groot live-orkest.

Bij de foto's:


1) Foto: Nilz Boehme
2) Natalie Ballenger als Maria en Kevin Hack als Tony. Fotograaf: Susanne Brill

Informatie overzicht

EvenementBroadway hitmusical West Side Story terug naar Nederland
LocatieDen Haag en Groningen
Datum12 december 2017
KortingNee
PrijsGratis


_