Streekfestival bij Buitencentrum De Pelen


06 augustus 2017_
_
_
_

Dit evenement heeft 06 augustus 2017 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Houd je van Streekmuziek? Ga dan op zondag 6 augustus naar  Buitencentrum De Pelen. Vanaf 12.30 uur is er een gevarieerd festival met Brabantse en Limburgse muzikanten uit de omgeving van Nationaal Park De Groote Peel.
Op het voorterrein van het Buitencentrum treden de hele middag blazers- en zanggroepen op. Entree is een vrijwillige bijdrage. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Muziek uit eigen streek
De muzikale aftrap tijdens het Streekfestival is voor Musikfreunde Zum Grünen Kranz uit Geldrop. Deze Brabantse muziekvriendenclub bestaat uit 18 enthousiaste leden die de Egerländer muziek een warm hart toedragen.
Daarna is het podium voor Seniorenorkest Cranendonck, gevolgd door de Nederweerter Coconblazers.
Na een korte pauze sluiten de Cranendonckers weer aan en spelen deze twee orkesten samen nog een aantal nummers. Onder de bezielende leiding van  dirigent Had Geurtjens wordt er een goed klinkend en  samenhangend geheel van gemaakt.
Vervolgens is het tijd voor zang met Shantygroep Aan Paol 60 uit Nederweert. Zij brengen traditionele Shanty’s en zeemansliedjes ten gehore. Aan Paol 60 speelt van 16.00 tot 16.45 uur en na een korte pauze komen ze nog een half uur terug om deze gezellige muzikale middag af te sluiten.
Let op: Het optreden vindt plaats in de open lucht op het voorterrein van het Buitencentrum. Bij regenachtig weer is een paraplu dus zeker niet overbodig. Er zijn 200 zitplaatsen en vol = vol dus wees op tijd.

En dan nog even lekker naar buiten…
Buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Voor of na een muziekvoorstelling kunt u dus een heerlijke wandeling maken in dit unieke natuurgebied. Er zijn drie uitgezette wandelroutes waarvan er ook één (2 km) geschikt is voor rolstoelen. Perfect te combineren met een hapje en drankje op het gezellige terras van de Peelkiosk.


 


 


 


 


 

Informatie overzicht

EvenementStreekfestival bij Buitencentrum De Pelen
LocatieOspeldijk
Datum06 augustus 2017
KortingNee
PrijsGratis


_