CHRISTMAS WITH THE KING SPECTACULAIRE ELVIS KERSTSHOW


21 december 2017  t/m  23 december 2017_
_
_
_

Dit evenement heeft 21 december 2017  t/m  23 december 2017 plaatsgevonden.
Hieronder vindt u nog de informatie over dit evenement.


Beschrijving

Grahame Patrick, ’s werelds beste Elvis vertolker treedt op in de spectaculaire kerstshow CHRISTMAS WITH THE KING in AFAS Live in Amsterdam. In een groots, sprookjesachtig decor zingt hij:
•  ‘Blue Christmas’,
•  ‘Holy Night’
•  ‘White Christmas’,
• maar ook onvergetelijke hits als ‘Suspicious Minds’, ‘Jailhouse Rock’ en ‘Blues Suede Shoes’.
Grahame Patrick wordt begeleid door een geweldige band en het legendarische Stamps Quartet. Vanaf 1971 vertolkten zij de backing vocals voor Elvis tijdens al zijn concerten.

Veertig jaar na het overlijden van Elvis
Veertig jaar na zijn overlijden laat Grahame Patrick op onnavolgbare wijze de muziek van ELVIS herleven  in de magische show CHRISTMAS WITH THE KING. In 2015 was hij te zien in een twee keer uitverkocht Rotterdam Ahoy. Ook in 2016 verzorgde  hij een serie uitverkochte concerten voor een uitzinnig publiek in Nederland .


”The best Elvis – since Elvis” (Rhein-Neckar Zeitung)
Grahame Patrick Doyle was als kind al gefascineerd door Elvis en deed hij de ster spelenderwijs na. Toen hij in de vroege jaren negentig een band oprichtte, was het niet verwonderlijk dat hij zich bij zijn repertoire liet inspireren door The King.
Hij trad overal op tot hij werd toegevoegd aan Rock and Roll Heaven. Daar kroop hij helemaal in de huid van Elvis. In Las Vegas was hij zeven jaar lang dé Elvis in Legends in Concert.
Zowel fans als collega's beschouwen hem zelfs als de beste Elvis tribute act ter wereld, omdat hij door zijn fysiek, expressie, bewegingen en bijzondere stemgeluid in staat is de illusie van de echte King over het voetlicht te brengen. De gedreven Grahame is constant bezig zijn performance tot het uiterste te perfectioneren en heeft daarbij maar één doel: zijn enorme passie voor Elvis Presley overdragen op het grote publiek!


Praktische informatie
CHRISTMAS WITH THE KING is op 21, 22 en 23 december 2017 te zien in AFAS Live (voorheen Heinenken Music Hall) in Amsterdam. Geen enkele liefhebber mag deze nieuwe Kerstshow vol met de prachtige muziek van ‘The King Of Rock ’n Roll’ missen!


 

Informatie overzicht

EvenementCHRISTMAS WITH THE KING SPECTACULAIRE ELVIS KERSTSHOW
LocatieAmsterdam
Datum21 december 2017  t/m  23 december 2017
KortingNee
PrijsGratis


_